Някой може ли да ми препоръча свестен сервиз за Алфа и Бургас и околията. Защото трябва да се направи диагностика смяна на масло и ремъци на моята 146-ца. Искам да я оставя в сигурни ръце.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет за сервиз в Бургас
Collapse
X
-
Аз моята я правих в сервиз α - alfa на влизане в Бургас срещу бензиностанцията на Лукойл. Останах доволен от работата на момчетата, но като че ли малко скъпо работят, но моя проблем беше по-голям и освен ремъци сменях, биела и вал та може и затова да ми се е сторило скъпичко. Ама пък после как вървешеУспех с ремонта!
146 1.4 Boxer 90HP +-
Ranault Scenic 1.6e 90HP+Метан
-
Re: Съвет за сервиз в Бургас
Първоначално публикувано от Va4oНякой може ли да ми препоръча свестен сервиз за Алфа и Бургас и околията. Защото трябва да се направи диагностика смяна на масло и ремъци на моята 146-ца. Искам да я оставя в сигурни ръце.146 1.6 TS 01.97
Comment
-
Aбе на мен този сервиз на Кафеджиев ми го препоръчаха, но просто в момента нямаха тази букса. Иначе като цяло май бил добър. Аз съм от Варна, не съм запознат много с тамошните сервизи, но все пак можеш да провериш какво ще ти предложат там. Останах с впечатлението, че все пак са виждали такива коли и преди_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
И понеже колегата който ти препоръча сервиза е сменял ремъци на Боксер - като отидеш да ти сменят ремъците на Туйн Спарк питай как ги зацепват - щото е специфично и даже с зъб да не е зацепен правилно скопява колата доста и може да има после проблем.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Сервиза не е специализиран на ALFA името му идва от гръцката буква α а не от Alfa Romeo. Но както казах съм доволен от работата която свършиха. Все пак сме с различни двигатели така че не мога да ти дам гаранция че ще останеш доволен от тях. Иди и питай дали са се занимавали с Twin Spark и реши на място дали да я оставиш при тях.146 1.4 Boxer 90HP +-
Ranault Scenic 1.6e 90HP+Метан
Comment
-
Ангренажния ремък на Алфа TS се зацепват само със специални скоби иначе среща клапаните с буталата. Това от собствен опит. Питай ги дали имат скоби. Ако немат заставаш пред сервиза,включваш първа,натискаш педала до 5500 оборота ,отпускаш съединитела и се изнасаш в обратна на сервиза посока.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Днес пак бях в сервиза на Кафеджиев. Говорих с човека. Имат скоби за зацепване на ангренажен ремък и той твърди, че такива скоби няма другаде в Бургас. За диагностиката вече писах. Сменях Семеринг на скоростната кутия за което ми взеха за труда - 120 лв. и за семеринга - 45 лв. Преценете дали е скъпо или евтино. Ще съм Ви благодарен за дадените мнения. За качеството на услугата още не мога да кажа много, но на първо четене минава. Призовавам всички, които ползват сервизи в Бургас да дават мнения. Също така и за цени на части и консумативи за алфа. За сега май най-добре е Александър Кар на Мария Луиза - бившата Москва.146 1.6 TS 01.97
Comment
-
Значи аз си оставих Алфата в сервиза на Ситроен. Оправиха ми я там бачка един братовчед за смяна на гарнитура ролки и ремъци не ми взе пари въпреки, че го молех. За скобите знаеше и каза че ще ги оправи. Нз дали е взел или как ги е зацепил. Как мога да разбера дали са зацепени както трябва. Сега мисля да я оставя в Кафеджиев за диагностика защото тихите обороти се променятAlfa 146 1.6 ТS 16 V
Comment
Comment